Kaj je zame?

Visoko intenzivna (intervalna) vadba (Petit HIT) XXX

Visoko intenzivna, lahko tudi intervalna, vadba je ena izmed popularnejših in učinkovitejših vadb. S kombinacijo visoko intenzivnega treninga, funkcionalne vadbe in odmerjenega počitka vplivamo na povečanje moči in hitrosti pri aerobnih športih, pridobivanju mišične mase in zavidljivi porabi telesne maščobe. Primerna za ljudi, ki jim kronično primanjkuje časa in tiste, ki si želijo korenitih sprememb. Za vse, ki si želijo lepo in skladno oblikovano telo. Najbolje se kombinira z PETIT FIT vadbo in PETIT PILATES vadbo.

Srednje do visoko intenzivna vadba (Petit FIT) XX

Srednje do visoko intenzivna vadba, pri kateri se uporabljajo različni vadbeni koncepti in rekviziti (pol žoge, trakovi, različne žoge, lažje uteži,okrogle uteži, step, elastike, trampoline, TRX,..). Vadba poteka po sklopih in temelji na osnovah pilatesa in funkcionalne vadbe. Poudarja čvrstost trupa (trebušne mišice, mišice medeničnega dna in mišice ledvenega dela hrbtenice) in poveča moč velikih mišičnih skupin. Primerna za vse, ki si želijo lepo in skladno oblikovano telo ter dobre bazične pripravljenosti. Naša najbolj obiskana vadba, kombinirate jo lahko z vsemi ostalimi vadbami.

Vzdržljivostna vadba (Petit KARDIO ) XX

Vzdržljivostna (dinamična) vadba pri kateri se intenzivnost določi na podlagi maximalne frekvence srca ob upoštevanju starosti, telesne pripravljenosti vadečega in osebnega cilja. Intenzivnosti gibanj so med 65% do 95%FSUmax in so odvisne od cilja vadbe (izboljšanje srčno-žilnega in dihalnega sistema, izgorevanje maščob, izboljšanje vzdržljivosti, priprava na tekmovanje,..). Vadba se lahko kombinira tudi v naravi. Izboljša se splošna telesna pripravljenost, zelo primerna za ljubitelje teka in kolesarstva. Priporočamo, da jo kombinirate s PETIT FIT vadbo.

Vadba telesa in duha (Petit PILATES, Petit BODY&SOUL) X do XX

Edinstvena kombinacija krepilnih vaj in vaj za gibljivost z namenom skladno oblikovati telo. Srednje intenzivna vadba, ki izboljša moč in čvrstost globokih mišic trupa (center telesa). Izboljša se ravnotežje, koordinacija, gibljivost, sprošča napetost v telesu in glavi, odpravlja bolečine v predelu hrbta. Vadbo priporočamo vsem. Kombinira se z vsemi vadbami in je lahko kot osnova športnim zvrstem. Petit Pilates je vadba, pri kateri se vsaki vaji posvečamo posamezno, Petit Body&Soul pa je vadba, pri kateri so vaje in posamezni gibi povezani med seboj ter usklajeni z glasbenim ozadjem.

To morate vedeti, ker je dobro za vas!

Raztezanje, gral vitalnosti! Nezadostna gibljivost pogosto privede do poškodb mišično- skeletnega sistema. Zato redna vadba izboljša funkcionalne sposobnosti telesa (poveča se obseg gibov, izboljša koordinacija, zmanjša napetost v mišicah,..). Vse naše vadbe vsebujejo tudi del namenjen raztezanju in umiritvi. Saj le z doslednim izvajanjem ohranjate dolžino in prožnost mišic (npr. vadba za moč naredi mišico močno a jo hkrati skrajša). Raztezno vadbo prilagajamo po obsegu in trajanju. Po potrebi se vaje prilagodijo posamezniku.

Vse vadbe so razdeljene na tri dele: uvodno ogrevalni del, glavni del in zaključek z raztezanjem in sproščanjem. V prvem delu se boste postopoma ogreli in naredili sklop razteznih vaj, tako boste kar najbolje pripravljeni na glavni del. V glavnem delu bo vadba potekala tako, da bo kar najbolje prilagojena posamezniku, njegovim potrebam in osebnemu cilju. Zaključni del je namenjen razteznim in sprostilnim vajam ter pogovoru.

Želite izvedeti še več podrobnosti?

Za ponudbo nas kontaktirajte in si rezervirajte svoj termin za uvodni sestanek.